fbpx

На Тлумаччині злодійка викрала у пенсіонерки продукти та особисті речі

Суспільство 19:31, 27.06, 2017

До Тлумацької поліції надійшло повідомлення від 65-річної жительки одного із сіл району про те, що вона застала на подвір'ї невідому. Згодом з'ясувалося, що жінка викрала з будинку продукти харчування та особисті речі пенсіонерки.

На місці правоохоронці з'ясували, що зловмисницею виявилась 58-річна односельчанка заявниці. Проходячи попри господарство потерпілої, жінка безперешкодно зайшла до будинку і, поки господиня поралась на городі, викрала продукти харчування та речі побутового вжитку. Проте потерпіла викрила злодійку та викликала правоохоронців, повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

Як з’ясувалось, зловмисниця уже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів з корисливих мотивів та мала не одну судимість. Навіть і зараз в місцевому суді слухається кримінальне провадження за раніше скоєну нею крадіжку.

У скоєному лиходійка зізналася та розповіла, що на злочин пішла через брак коштів. Слідчими розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: