fbpx

На тролейбусному маршруті №4 встановлюють таблички із похвилинним графіком руху

Суспільство 13:22, 21.11, 2016

Це перший у Івано-Франківську тролейбусний маршрут, по якому на кожній зупинці встановлять інформаційні таблиці з детальним розкладом руху.

Комунальне підприємство "Електроавтотранс" почало означення зупинок інформаційними таблицями з маршруту №4 невипадково – саме цей маршрут виконується зразково, тролейбуси прибувають на зупинки точно за графіком. Про це в мережі Фейсбук повідомила адміністрація перевізника. 

"На №4 точність доволі висока. Тому й почали з нього. Тим більше маршрут приміський, графіки там дуже необхідні, щоб мешканці та працівники підприємств не сідали в приміські маршрутки – а знали, коли саме приїде тролейбус в місто",  відповів КП "Електроавтотранс" на запитання франківця про ймовірність дотримання похвилинного графіка. 

Наразі таблиці встановлені на зупинках у підміському селі Ямниці. На інших зупинках маршруту №4 мають з'явитися впродовж наступних кількох днів. 

"Сьогодні продовжили розміщення похвилинних графіків руху для тролейбусного маршруту №4. Пасажири, які очікували тролейбус на зупинці "Ямниця-церква" були приємно здивовані та одразу ж почали з цікавістю вивчати таку інформаційну табличку.

1

Варто зазначити, що ці графіки зроблені вже у фірмових кольорах КП "Електроавтотранс" ІФ. За розробку дизайну цих таблиць вдячні Sergii Gavryliuk. Він, окрім власне самих графіків та напрямку руху, вдало "промалював" весь маршрут та можливість здійснювати пересадки на зупинках на інший транспорт КП ЕАТ.

"Нагадаємо, ми зараз поставили собі на меті поступове розміщення графіків руху для всіх маршрутів на більшості зупинках. Окрім промоції муніципального перевізника, це дозволить дисциплінувати і наших водіїв, які знатимуть  графіки відтепер не є "таємницею за сімома замками" і пасажирам відомо, о котрій годині повинен приїхати тролейбус на зупинку",  повідомив комунальний перевізник. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: