fbpx

На центральному ринку Франківська за рік збудують торговий центр. ПРОЕКТ

Суспільство 17:59, 08.07, 2016

В Івано-Франківську на території центрального міського ринку триває будівництво торгового центру.

Земельна ділянка, на якій ведеться будівництво, зареєстрована за адресою вулиця Дністровська, 5. Площа її становить 0,12 га. Згідно з даними земельного кадастру, цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, інформує "Побудовано в ІФ".

1

Земельна ділянка в приватній власності ТОВ "Торговий сервіс". Відповідно, ця фірма є і замовником будівництва торгового центру. Містобудівні умови та обмеження видані 1 липня 2015 року. Через кілька місяців Держархбудкотроль зареєстрував декларацію на початок будівельних робіт. Генпідрядником будівництва є ПП "Кольян".

2

Станом на сьогоднішній день, будівельники уже звели "коробку". 

Перед затвердженням документації і отриманням декларації для цього об’єкту розробили два проекти, які були ідентичні за всіма параметрами, окрім зовнішнього вигляду, стилю та оформлення фасаду.

Перший проект передбачав зведення будівлі в сучасному і популярному стилі для подібних об’єктів будівництва.

3

Другий проект запропонував створити майбутній торговий центр з дотриманням стилю міської історичної архітектури. Він і отримав кінцеве погодження в Департаменті архітектури.

На об’єкті уже звели два поверхи і зараз працюють над даховими опорами. Новий торговий центр планують презентувати уже наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: