fbpx

На турнірі з таеквондо у Франківську розіграли 161 медаль

Спорт 20:26, 19.03, 2017

17-18 березня у Муніципальному фізкультурно-оздоровчому комплексі провели "Ivano-Frankivsk Open Championship Taekwon-Do ITF" серед дітей, юнаків і юніорів. Турнір зібрав майже дві сотні спортсменів з трьох міст України.

Змагалися діти віком від 5 до 17 років у розділах туль – формальні вправи, і мацогі – спаринг (поєдинки). Окрім івано-франківської команди "Danyshchuk Team", участь взяли таеквондисти київської команди "Воїн" і дніпровської "Тонг-іл".

Віце-президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквондо ІТФ Артем Шумов зазначив, що в турнірі брали участь спортсмени різного рівня: від початківців до чемпіонів Європи. Каже, це була хороша можливість для батьків і тих, хто цікавиться таеквондо, подивитися на бої високого рівня.

"Взагалі, Франківський осередок має добру тенденцію розвитку. Організація турніру чудова, скарг немає. Тож не виключено, що в Івано-Франківську проводитимуть ще більш престижні змагання з таеквондо", – припустив Шумов.

На урочистому відкритті змагань наймолодший в Україні володар чорного пояса 4 дану таеквондо Андрій Данищук разом зі своїми вихованцями, які стали лауреатами 5-ї церемонії нагородження прикарпатських єдиноборців "Воїн року-2016", провели показові виступи.

Після цього президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквондо ІТФ Моргошія Онісе вручив сертифікати на чорний пояс таеквондо різних данів. Серед нагороджених, зокрема, Сергій Данищук і чинний дворазовий чемпіон Європи з Івано-Франківська Валерій Паньків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: