fbpx

На Тисмениччині чоловік вкрав в односельчанки 28 кролів

Суспільство 18:30, 20.05, 2017

До поліції звернулася 44-річна мешканка одного із сіл Тисменицького району і повідомила, що невідома особа з її господарства викрала 28 кролів. У цій крадіжці вона підозрює свого односельця, адже він уже неодноразово крав у неї домашню живність.

Підозри заявниці підтвердилися. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний односельчанин потерпілої, повідомили у секторі комунікації ГУНП в області.

Як з’ясувалося, злодій вночі, коли господарі були у будинку, викрав з клітки свійських тварин, після чого наступного дня 26 кролів продав, а двох залишив собі. Вартість викраденого становить близько 2500 гривень.

Правоохоронці встановили, що протиправним діянням чоловік займається не вперше, за майновий злочин він уже притягався до кримінальної відповідальності.

Наразі поліцейські проводять заходи щодо встановлення місця перебування останнього.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті злодієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: