fbpx

На Тисмениччині чоловік взяв "покататись" автомобіль у товариша по чарці

Суспільство 11:42, 22.02, 2017

До Тисменицького відділу поліції надійшла заява від 36-річного мешканця одного із сіл району. Потерпілий повідомив, що невідомі викрали його автомобіль марки "Шевроле Авео".

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 48-річний товариш заявника.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні потерпілий приїхав до свого товариша в гості. Після застілля з уживанням спиртного гість, власник автомобіля, заснув, а його товариш, скориставшись нагодою, вирішив покататися. Прокинувшись, власник виявив відсутність свого автомобіля та повідомив у поліцію. Правоохоронці розпочали пошукові заходи, прибувши на місце події.
Тим часом зловмисник, "накатавшись", як він пояснив, вирішив повернути автомобіль власнику. Під’їхавши до будинку, він відразу потрапив до рук правоохоронців.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

За такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: