fbpx

На Тисмениччині раніше судимий чоловік вкрав у сусідки електроінструменти

Суспільство 09:09, 20.09, 2017

До Тисменицького відділу поліції звернулася 44-річна мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що невідома особа з території її господарства викрала електроінструменти. Потерпіла вказала, що у вчиненні крадіжки підозрює свого односельчанина.

Підозри жінки підтвердились, повідомляють в прес-службі ГУНП в області. Зловмисником виявився 31-річний сусід заявниці, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та грабежу.

Як з’ясувалося, чоловік зайшов на територію господарства потерпілої, побачив, що вдома нікого немає, і з прибудинкової навіси викрав електроінструменти, а саме: болгарку іноземного виробництва та водяний насос марки "Малыш", після чого з місця події втік.

У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що все крадене того ж дня продав односельцю, а виручені кошти витратив на власні потреби.

Викрадені речі правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власнику на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: