fbpx

На Верховинщині на День Незалежності визначать переможців патріотичного фотоконкурсу

Суспільство 14:08, 20.08, 2014

Цими вихідними Україна буде відзначати 23-тю річницю своєї незалежності. З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у Верховині вже затвердили святкову програму.

Відзначення Дня Державного Прапора України розпочнеться 23 серпня о 10 годині. А збір усіх охочих відбуватиметься біля пам’ятника Т. Шевченку о 9.30 год., звідки колона вирушить на Співоче поле. Саме там відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та заходи з вшанування Героїв Небесної сотні.

24 серпня о 14.00 год. на Співочому полі розпочнуться урочистості, присвячені Дню Незалежності України.

В рамках святкування відбудеться нагородження жителів району за вагомий внесок у розбудову демократичного суспільства. Під час святкового концерту проходитиме виставка-ярмарок творчих робіт вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, дитячої школи мистецтв. Деякі роботи будуть виставлені на аукціон. Частину виручених коштів віддадуть на потреби армії та військових.

Крім того, відбудеться нагородження переможців фотоконкурсу, присвяченого Дню Незалежності, про який КУРС повідомляв раніше. Нагородження відбудеться у двох категоріях – українська сім’я у вишиванках та популяризація державних символів України.

На міському стадіоні "Черемош" 24 серпня відбудуться спортивно-масові заходи, присвячені Дню Незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: