fbpx

На Верховинщині провели чемпіонат області з гірських гонок

Спорт 13:52, 22.05, 2017

В с. Буковець Верховинського району відбувся чемпіонат області з гірських гонок "Трембіта".

Змагання організував Прикарпатський автомобільний клуб за підтримки облдержадміністрації та Верховинської РДА. Участь у перегонах взяли участь представники Київської, Львівської, Дніпропетровської, Закарпатської, Полтавської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.
Урочисте нагородження призерів та переможців змагань провели на співочому полі в с. Верхній Ясенів, присілок Запідки, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Привітали спортсменів керівник апарату РДА Василь Бровчук та голова громадської організації "Прикарпатський автомобільний клуб" Олександра Кодак, які в своїх виступах висловили подяку організаторам змагань та усім, хто долучився до цієї справи. Адже, за словами посадовців, саме завдяки клопіткій праці цих людей проведення змагань стало можливим.

Після завершення змагань гостинні господарі Верховинського краю за доброю предківською традицією почастували учасників перегонів та гостей цього видовищного спортивного дійства традиційними гуцульськими стравами – банушем, гуслянкою та бринзою.

Сьогодні спортсмени-автомобілісти позмагаються в ІІІ етапі чемпіонату України з гірських перегонів у Буковелі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: