fbpx

На Верховинщині п'яна дружина зарізала чоловіка

Суспільство 15:10, 13.10, 2016

Вчора у селі Красник приблизно о 21:00 годині між захмелілими чоловіком та дружиною стався словесний конфлікт, який переріс у бійку з трагічним завершенням.

Як повідомили КУРСу в СК ГУ НП в Івано-Франківській області, жінка схопила до рук ножа та нанесла один удар у ділянку лівої ключиці, спричинивши чоловікові ножове поранення підключичної ділянки зліва.

Фельдшери швидкої допомоги, які приїхали за викликом, доправили потерпілого до лікувального закладу, де останній через декілька годин помер.

Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй оголошено підозру у вчиненні злочину та вирішується питання та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. У справі призначено ряд експертиз. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: