fbpx

На Верховинщині п'яний чоловік пляшкою проламав товаришу череп

Суспільство 14:35, 06.10, 2017

36-річний потерпілий розповів поліції, що кілька днів тому в селі Голови біля сільського будинку культури його побив товариш. Медики діагностували у потерпілого перелом кісток склепіння черепа та перелом виличної кістки.

Поліцейські з'ясували, що 1 жовтня в обід 33-річний чоловік разом із потерпілим біля сільського будинку культури розпивали спиртні напої. Раптом між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Молодший схопив пляшку та двічі вдарив потерпілого в голову, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Після чого свідки цієї події викликали швидку медичну допомогу, проте потерпілий відмовився від допомоги. Через декілька днів його стан здоров’я погіршився, тож він таки звернувся до медичного закладу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження). Такі дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі підозрюваного затримали та оголосили про підозру в скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: