fbpx

На Водохреща Олександр Сич молився у Гошівському монастирі та купався у Бистриці-Солотвинській. ФОТО

Суспільство 17:21, 19.01, 2016

У день Богоявлення Господнього голова Івано-Франківської обласної ради після молитви у Гошівському монастирі скупався у Бистриці-Солотвинській в Івано-Франківську.

Про це Олександр Сич написав у соцмережі Facebook.

"Й наперекір всіляким там недугами та вірусам! smiley Відрадно, що в цей час на тому місці купелі відбувався чи не цілий велелюдний фестиваль любителів йорданського занурення!" – написав голова облради.

Молився у Гошівському монастирі, а купалися разом з Ігорем Шевчуком у Бистриці-Солотвинській в Івано-Франківську. Й напе…

Опубліковано Олександром Сичем 19 січня 2016 р.

Сьогодні поблизу Гошівського монастиря відбулося освячення води на річці Лужанка. Святкові дійства розпочалися відправленням утренньої та архієрейської Божественної літургії у Гошівському монастирі ЧСВВ за участю владики Іринея Білика, каноніка Папської Базиліки Святої Марії Більшої із Риму спільно із настоятилем Гошівського монастиря о. Дам’яном Кастраном та ігуменом Василіанської провінції в Україні о. Пантелеймоном Саламахою.

Особливістю цьогорічного свята стало освячення води Архиєрейським Благословенням мощами святого Івана Христителя, привезеними із Риму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: