fbpx

На Вовчинецькій облаштовують новий сквер

Суспільство 17:35, 30.05, 2016

В Івано-Франківську тривають роботи з благоустрою територій. Так, на вул. Вовчинецькій, 170 для мешканців готують нову зону відпочинку.

Це буде сквер загальною площею 1000 квадратних метрів. Стан робіт на цьому об’єкті перевірив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з директором департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайлом Смушаком, повідомили КУРСу в прес-службі МВК.

Як розповів представник підрядної організації, головний інженер "Івано-Франківської дорожньої служби" Генадій Тарасюк, роботи тут розпочались на початку травня і їх планують завершити до кінця червня. Із загальної площі скверу близько 900 квадратних метрів займатимуть бруковані доріжки. Також додатково озеленять територію, висадять нові декоративні кущі, квіти та дерева. Ці роботи закінчать приблизно до середини червня. А далі почнеться друга черга – встановлення лавок, новітнього освітлення, урн для сміття. Також окремо передбачено місце для паркінгу.

"Зараз активно тривають роботи з облаштування відпочинкових зон в усьому місті. Івано-Франківська міська рада взялась за створення, відновлення чи ремонт загалом 38 скверів. На вул. Вовчинецькій, яка є однією з найбільших у місті, це вже друга така зона. Перша, яку ми нещодавно оглянули, – поблизу будинків 206-208. Також на часі благоустрій скверу на вул. Військових Ветеранів, Галицька-Витвицького та друга черга робіт на Княгинині, поблизу лемківської церкви. Крок за кроком кожен куточок нашого міста робимо комфортним для іванофранківців та гостей",  поділився планом робіт Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: