fbpx

На вимогу Дерев’янка поліція перевіряє "тітушок", які прибули у Краковець. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:30, 09.09, 2017

За наполяганням народного депутата, члена Ради партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі" Юрія Дерев’янка працівники поліції перевіряють документи провокаторів, які прибули на Краковець кілька годин тому.

Юрій Дерев’янко, який разом з іншими активістами прибув на пункт пропуску Краковець, звернувся до представників Національної поліції з вимогою перевірити автобуси та підозрілі групи людей на предмет наявності у них зброї.

"Я вимагаю, щоб ви кожен автобус перевірили на предмет наявності там зброї. Там є люди, які озброєні, будь-ласка, перевірте це зараз",  звернувся народний депутат до чергового керівника поліції.

Член Ради партії РНС Давід Сакварелідзе повідомив, що бачив, як керівник поліції спілкувався і пив каву з одним з керівників групи людей у спортивному одязі.

"Ви дві години тут возитесь, пили каву і мило розмовляли разом з одним із керівників тітушок",  заявив Сакварелідзе черговому керівнику поліції.

Нагадаємо, невідомі у спортивному одязі заявляють, що прибули на екскурсію, втім не можуть сказати, куди саме, що за екскурсія тощо. Деякі з них зізнаються що приїхали проти Саакашвілі. Ба більше, жодний з них не пред’явив документ, що засвідчує особу.

Крім того, поліція обшукує невідомих, адже раніше один з них вже намагався напасти з ножем на депутата Івано-Франківської облради, члена Ради партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" Ольгу Галабалу.

На прохання активістів затримати невідомих, що знаходяться в прикордонній зоні без документів, що засвідчують особу, поліція не реагує. Тому вони зателефонували 102 і зареєстрували заяву, аби прикордонники прибули на місце та затримали провокаторів.

Пряма трансляція з місця подій: http://info.rns.org.ua/

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: