fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На Закарпатті обстріляли з ручного гранатомета будинок колишнього керівника міліції Івано-Франківської області часів Януковича

На Закарпатті обстріляли з ручного гранатомета будинок колишнього керівника міліції Івано-Франківської області часів Януковича

Суспільство 10:23, 28.01, 2017

Увечері 27 січня в Ужгороді невідомі обстріляли будинок колишнього голови міліції Івано-Франківської області часів Януковича Василя Варцаби.

Про це повідомляє місцеве видання Mukachevo.net.

Журналісти видання з посиланням на патрульних, що прибули на місце події, повідомили, що неподалік будинку знайшли два "тубуси" від ручних гранатометів. На момент обстрілу у будинку перебувала сімейна пара, ймовірно, подружжя Варцаб. Від пострілів загорівся дах будівлі.

Після цього правоохоронці очепили будинок, на місці події працювали пожежники і кінологи. Про стан Василя Варцаби та його дружини нічого не повідомляється.

Василь Варцаба очолював міліцію Закарпаття у 2003-2004 роках, тоді він був одним із фігурантів скандальних виборів мера Мукачева. У 2010-му році Варцаба очолив міліцію Івано-Франківської області. А у 2012, за часи президента Віктора Януковича, він знову став головою міліції Закарпаття. У 2014 році після Євромайдану його звільнив з посади теперішній глава МВС Арсен Аваков. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: