fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • На звернення нардепа Олександра Шевченка Кабмін виділив кошти на ремонт Набережної та будівництво футбольного поля за стандартами УЄФА у Франківську

На звернення нардепа Олександра Шевченка Кабмін виділив кошти на ремонт Набережної та будівництво футбольного поля за стандартами УЄФА у Франківську

Політика 11:10, 17.05, 2017

На звернення народного депутата України Олександра Шевченка від 11 квітня 2017 року з державного Фонду соціально-економічного розвитку Кабінетом міністрів виділено кошти на капітальний ремонт Набережної імені Василя Стефаника, будівництво футбольного поля за стандартами УЄФА та на об'єкти медицини та освіти міста Івано-Франківська.

Всього рішенням Кабміну на звернення нардепа виділено 5 мільйонів гривень, пише Фіртка.

Перелік об’єктів соціальної інфраструктури Івано-Франківської області від народного депутата Шевченка Олександра Леонідовича (подано 11.04.17)

Найменування об’єкта (заходу),

його місцезнаходження

Розпорядник коштів

Сума, грн.

 

Івано-Франківський міський бюджет

 

1

Покращення матеріально-технічної бази у

Вищому художньому професійному училищу № 3

м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський

міський бюджет

300 000

2

Заміна вікон та дверей, утеплення фасаду корпусу

№ 5 Івано-Франківської центральної міської лікарні

Івано-Франківський

міський бюджет

400 000

3

Придбання медичного обладнання для

Івано-Франківської міської поліклініки № 4

Івано-Франківський

міський бюджет

277 000

 

Івано-Франківський обласний бюджет

 

4

Будівництво основи футбольного поля на вул. Чорновола

в м. Івано-Франківську

Івано-Франківський

обласний бюджет

523 000

5

Капітальний ремонт вул. Набережна ім. Василя

Стефаника в м. Івано-Франківську (додаткові роботи)

 

Івано-Франківський

обласний бюджет

3 500 000

Загальна сума:

5 000 000

 

Як повідомив "Фіртку" керівник громадської приймальні народного депутата Олександра Шевченка Андрій Сторожук, Кабмін виділив кошти в сумі 5 мільйонів гривень відповідно до звернення народного депутата.

Зокрема, 300 тисяч гривень виділено Івано-Франківському ВПУ №3 на придбання обладнання та комп’ютерної техніки, на звернення до Олександра Шевченка від головного лікаря Івано-Франківської міської лікарні виділено 400 тисяч гривень на заміну вікон, дверей та утеплення фасаду одного з корпусів. На придбання медичного обладнання для міської поліклініки №4 буде спрямовано 277 тисяч гривень.

Також рішенням Кабміну на звернення О. Шевченка виділені кошти на будівництво нового футбольного поля за стандартами УЄФА та на продовження капітального ремонту вул. Набережна ім. Василя Стефаника. Роботи на двох останніх об’єктах виконує буковелівська фірма "ПБС".

"Тобто кошти виділені чітко в тих сумах і по тих пунктах, які були в зверненні Олександра Шевченка до Кабміну. Цікаво, що якщо говорити про Набережну, то на цю дорогу, яка належить місту, міська влада коштів не виділяє. На нашу думку, виключно з "політичних" мотивів. Свого часу Руслан Марцінків навіть пообіцяв виділити з міського бюджету 20 мільйонів гривень на завершення робіт на Набережній, але обіцянку, зафіксовану на камери журналістів, так і не виконав. За час нової влади в Івано-Франківську на ремонт Набережної не виділено жодної гривні, попри те, що місто має сотні мільйонів гривень перевиконання бюджету і, ще раз зауважу, що дорога належить місту", – розповідає Андрій Сторожук.

Цікаво, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків вже встиг "відрапортувати" в Фейсбуці про те, що кошти на Набережну виділені нібито саме на його звернення.

1

Андрій Сторожук прокоментував таку заяву Руслана Марцінківа: "На жаль, чинна міська влада в Івано-Франківську не відрізняється чистоплотністю… Нам, франківцям, не звикати до цього. Головне, зрештою, результат, на який і працює Олександр Шевченко".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: