fbpx

Начальник Тисменицького райвідділу управління ДСНС, який попався на хабарі, відбувся штрафом

Суспільство 19:01, 06.05, 2016

Коломийський районний та Івано-Франківський міський суди визнали винним начальника одного з райвідділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області у вчиненні корупційних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Доведено, що в грудні 2015 року майор служби цивільного захисту Л. двічі одержав від громадян неправомірну вигоду в розмірі 1900 дол. США та 5300 грн. Указані грошові кошти мали стати розрахунком за здійснення впливу на прийняття рішення щодо переміщень осіб по службі, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Як повідомив військовий прокурор Тернопільського гарнізону Олександр Федчишин, суди врахували всі обставини і засудили правопорушника до 51 тис. грн штрафу та додаткового покарання у вигляді трьох років позбавлення права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю. Обвинувальні вироки у квітні 2016 року набрали законної сили.

Нагадаємо, оперативники прикарпатського СБУ та військова прокуратура затримали на хабарі начальника Тисменицького районного відділу УДСНС в області у грудні минулого року.

 

 

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: