fbpx

Надвірнянець обікрав колишню дружину

Суспільство 17:58, 18.06, 2014

Працівники Надвірнянського райвідділу міліції затримали місцевого жителя, який викрав 900 гривень у своєї екс-дружини. Зараз чоловіку загрожує ув'язнення терміном на три роки.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, 13 червня до міліції звернулась 43-річна жителька Надвірної. Жінка заявила, що напередодні невідома особа з приміщення її квартири викрала гроші в сумі 900 гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетний 45-річний колишній чоловік заявниці, який вже має судимість за аналогічний злочин.

Працівникам міліції чоловік розповів, що постійного місця роботи не мав, інколи перебивався тимчасовими підробітками, проте на особисті потреби коштів не вистачало, тому і вирішив вчинити крадіжку. Крім того, як повідомив останній, він не мав власного житла, змушений був проживати з потерпілою в одному будинку. Скориставшись тим, що господарка вийшла з будинку, зайшов у відчинену кімнату, та викрав гроші.

Наразі слідчим відділом Надвірнянського райвідділу міліції проводиться досудове розслідування, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: