fbpx

Надвірнянська ЦРЛ отримала від Червоного Хреста 70 ліжок

Здоров'я 10:44, 26.12, 2016

Днями голови райдержадміністрації Олександр Кеніз та районної ради Іван Гурмак, заступник голови райдержадміністрації Богдан Зеленчук та голова Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валерій Старченко здійснили робочий візит до Надвірнянської ЦРЛ.

Головний лікар Сергій Ємельянчук ознайомив із палатами пологового будинку, відділеннями гемодіалізу, інфекційного, хірургічного, неврологічного, терапевтичного та кардіологічного, анестезіології й інтенсивної терапії, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

У 2016 році за кошти з районного бюджету придбано апарат штучної вентиляції легень для відділу інтенсивної терапії, сучасну вагу для відділення гемодіалізу, встановлено тротуарну плитку на території ЦРЛ, проведено поточний ремонт фасаду ЦРЛ, дитячої лікарні, ремонт кардіологічного, хірургічного та інфекційного відділів, ремонт дахів дитячої лікарні, підвальних приміщень пологового будинку. Слід зазначити, що керівництво медичної установи планує розмістити в підвальному приміщенні кімнати відпочинку, душову та гардеробну для персоналу відділення.

Упродовж 20 років налагоджено співпрацю між товариствами Червоного Хреста області та м. Штарнберг Німеччини і безпосередньо з керівником групи по роботі з Україною Карлом Майєром. Результатом плідної роботи є дооснащення лікувальних закладів медичним обладнанням та меблями.

У четвертому кварталі 2016 року ЦРЛ Надвірнянського району отримала від Червоного Хреста 70 ліжок з ортопедичними матрацами та приліжковими тумбочками, медичне обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: