fbpx

Надвірнянці вийшли на передвеликодню толоку. ФОТО

Суспільство 21:39, 10.04, 2017

У Надвірній до Великодніх свят 8 квітня відбулась загальноміська толока в міській зоні відпочинку ім. Н. Яремчука, на прибережній смузі р. Бистриця Надвірнянська, біля Богородчанського моста та в зоні відпочинку вул. Зелена – Богуна.

Незважаючи на похмуру та прохолодну погоду, цьогорічна толока була одна із найчисельніших. Долучились до акції працівники державних установ, колективи підприємств міста, представники громадських організацій та небайдужі мешканці міста, а саме: вихованці НСОУ Пласт станиці Надвірна, працівники дитячих навчальних закладів м. Надвірна ("Квітка Карпат", "Вогник", "Сніжинка", "Світлячок", "Пролісок", "Берізка"), Надвірнянського районного центру зайнятості, Надвірнянське  відділення ПАТ "Івано-Франківськгаз", КП "Надвірнянський житловик", КП "Надвірнаводоканал", депутатський корпус, виконавчий комітет, апарат Надвірнянської міської ради та небайдужі мешканці міста.

Найстаршим учасником акції став 73-літній пан Михайло Григорош, а наймолодшими – дітки з сім’ї Яремчуків, яка на чолі з батьком є найактивнішими учасниками таких акцій і жодного року не пропускають можливості долучитись до загальноміського прибирання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: