fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Надзвичайний і Повноважний Посол Норвегії в Україні обговорив з ректором ІФНТУНГ співпрацю з норвезькими університетами

Надзвичайний і Повноважний Посол Норвегії в Україні обговорив з ректором ІФНТУНГ співпрацю з норвезькими університетами

Суспільство 16:21, 05.09, 2017

4 вересня 2017 року Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу відвідав з робочим візитом Надзвичайний і Повноважний Посол Норвегії в Україні Уле Тер'є Хорпестад.

У рамках свого першого візиту до ІФНТУНГ посол зустрівся з ректором університету, академіком НАН України Євстахієм Крижанівським та аміністрацією вишу. Були обговорені питання поглиблення співпраці з норвезькими університетами та організаціями нафтогазовового профілю.

Уле Тер'є Хорпестад пообіцяв свою активну підтримку при реалізації спільних проектів. Посол здійснив екскурсію університетом, відвідав Тренажерний буровий центр та Геологічний музей. Особливий інтерес у високого гостя викликало Наукове містечко "Нова енергія", яке презентував директор НДІ НГЕЕ, проф. Максим Карпаш.

Молодий вчений окреслив головні вектори діяльності "Нової енергії", наголосив на важливості тривалої співпраці університету з організаціями з Норвегії у сфері освіти та енергоефективності. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: