fbpx

Нардеп Княжицький лобіюватиме отримання радіочастоти для мовлення у Верховинському районі

Суспільство 14:00, 28.05, 2016

Народний депутат України Микола Княжицький надасть необхідну юридичну допомогу в підготовці документів для участі в конкурсі на отримання радіочастоти для мовлення у Верховинському районі та сприятиме в організації повноцінної роботи районного радіомовлення "Вісті Верховини".

Про це народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності Микола Княжицький заявив на робочій нараді у Верховинській районній раді, інформує прес-служба Верховинської  районної ради.

Також на нараді розглянули питання залучення вітчизняних та іноземних  інвестицій у розвиток туристичного бізнесу та соціально-економічного розвитку району. Особливий акцент зроблено на інвестиційно привабливих проектах для потенційних інвесторів в галузі туризму та сільськогосподарського виробництва.

Присутній на зустрічі президент телеканалу "Еспресо ТV" Микола Пасько висловив готовність усіляко сприяти у популяризації інвестиційно привабливих проектів на телеканалі з метою залучення в економіку Верховинщини потенційних інвесторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: