fbpx

У Франківську нардеп Матвієнко назвав Саакашвілі популістом та попросив не шукати "месію"

Суспільство 13:12, 26.02, 2016

Під час сьогоднішньої прес-конференції народний депутат України від "БПП" Анатолій Матвієнко заявив, що не слід називати голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі месією.

Анатолій Матвієнко каже, що Міхеїл Саакашвілі має бути або губернатором, або політиком.

"Нічого такого в Одесі не відбулось. Його рух "За очищення"  це популізм. Я його знаю. Я за ним слідкую. Він імпульсивний та креативний. Він вміє завести людей і можна сказати, що він дещо зробив у Грузії, – сказав Матвієнко.

Також депутат зазначив, що треба жити по совісті.

"Я в дечому йому не вірю. Але я йому вірять багато людей. Кількамільйонна Грузія – то не Україна. Багато людей хочуть вірити в казки. Я вірю, що він нам може допомогти. Але ніхто, крім українців, не зможе щось змінити. Не шукайте месію. Навіть українські месії не справились свого часу. Я критично ставлюсь до його руху і вважаю, що це філософія помилки",  сказав народний депутат Анатолій Матвієнко.

Нагадаємо, в Івано-Франківську відбувся Антикорупційний форум, організований головою Одеської ОДА, лідером руху "За очищення" Міхеїлом Саакашвілі. У "Платинум Холі" зібралися сотні місцевих політиків з різних партій, громадські активісти, депутати, держслужбовці, журналісти і звичайні мешканці міста.

Як це було – у відео КУРСу.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: