fbpx

Нардеп Віктор Шевченко сприятиме добудові школи в селищі Завадка

Політика 18:09, 22.09, 2016

Новообраний народний депутат від УКРОПу Віктор Шевченко відвідав селище Завадка в Калуському районі. Одна з нагальних проблем громади – школа-довгобуд, яку почали зводити понад 20 років тому. Будівля спроектована на зразок сучасних шкіл і розрахована на 350 учнів.

Крім того, в ній можна розмістити дитячий садок, який також потрібен Завадці та навколишнім селам. Мешканці селища звернулися до Віктора Шевченка з проханням посприяти в добудові приміщення.

"Діток у селі багато, тому ця школа вкрай необхідна. Крім того, в ній вже буде спортивна зала та санвузли, зараз це все на вулиці. Однозначно треба добудовувати цю школу, тим більше, що каркас стоїть багато років, і було б неправильно просто дати йому розвалитися. Тому максимально сприятиму добудові цієї школи. Відповідні спеціалісти будуть направлені для доопрацювання проекту, а далі шукатимемо кошти", – наголосив Віктор Шевченко.

Наразі команда народного депутата проводить аналіз проекту та вивчає можливості перепланування школи. Адже перш за все треба виготовити проектно-кошторисну документацію. У Завадківській ЗОШ І-ІІ ступенів нині навчається майже 200 учнів 1-9 класів, а також понад два десятки дошкільнят – у групі короткотривалого перебування. За словами директора школи, кількість дітей у селі невпинно зростає.

Віктор Шевченко також наголосив, що й надалі зустрічатиметься з мешканцями 85-го виборчого округу, щоб вивчити їхні проблеми.

"Я проводжу зустрічі з громадами після виборів, щоб дізнатись про всі їхні потреби особисто. Систематизувати їх, познайомити людей зі своїми помічниками і окреслити першочергові завдання, аби ми могли всі разом ефективно працювати на благо громади", – каже народний депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: