fbpx

Народна рада Прикарпаття готується до саморозпуску

Економіка 17:03, 03.10, 2014

Громадська організація "Народна рада Івано-Франківської області" невдовзі буде ліквідована, а замість неї утвориться громадська спілка.

Про це на прес-конференції повідомив голова організації Володимир Веркалець.

"Народні ради діють не лише в Івано-Франківську, а й в кожному районному центрі. Вони до нас звертаються щодо співпраці та якоїсь координації дій. Тому ми вирішили утворити громадську спілку "Народна рада Івано-Франківської області", – пояснив він.

Реорганізацію "Народної ради" планують провести протягом тижня.

"Насамперед це буде об’єднання всіх народних рад для реалізації тих всіх ідей, які були висунуті на Майдані, і для того, щоб ми могли скоординувати свої дії. Крім того, ми розуміємо: якщо нас буде багато, то з нами буде рахуватися і влада, і ми дійсно щось зможемо змінити в цьому житті", – сказав голова "Народної ради".

Крім того, буде утворений консультативно-інформаційний центр. Напередодні виборів до ВРУ центр  буде займатися збором інформації про партії та кандидатів-мажоритарників, які балотуються до парламенту.

Цю інформацію будуть розповсюджувати через ЗМІ та спеціальні буклети. Також консультативно-інформаційний центр планує організовувати круглі столи.

За запитаннями та пропозиціями прикарпатцям радять звертатися на "гарячу лінію" за телефонами: 0663803504, 0983646888.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: