fbpx

Національна збірна України перемогла у Міжнародному турнірі з волейболу на кубок міського голови у Франківську

Суспільство 11:10, 15.05, 2017

В Івано-Франківську завершився Міжнародний турнір з волейболу на кубок міського голови. Участь у турнірі брали чоловіча збірна України, молодіжна збірна України U-21 та збірні Латвії і Білорусі.

Національна збірна України завершила турнір трьома перемогами і здобула максимальну кількість очок: 9 з 9, інформує прес-служба міськвиконкому.

Міський голова Руслан Марцінків зізнався, що проведення такого рівня спортивних заходів – це досягнення для Івано-Франківська.

“Тішуся, що Івано-Франківськ має змогу проводити спортивні заходи такого рівня. Працюємо над тим, щоб таких подій у місті ставало більше з кожним роком. Й щоб до нас навідувалося все більш наших європейських друзів. Дякую франківцям, які так активно підтримували команди протягом цих трьох днів”, – сказав Марцінків.

У неділю на Вічевому майдані пройшли урочисті проводи молодіжної та національної збірних України на відбіркові змагання чемпіонату світу.

“Нехай той позитив та усмішки, які подарували франківці спортсменам протягом кількох днів, стане для них найкращим зарядом для перемоги”, – побажав спортсменам міський голова Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: