fbpx

Науковці ІФНМУ їздили в Індію агітувати тамтешніх абітурієнтів

Суспільство 09:48, 19.07, 2017

Проректор з науково-педагогічної роботи ІФНМУ, доцент Сергій Кобець та начальник відділу міжнародних зв'язків доцент Віталій Осадець протягом тижня в Індії розповідали про переваги навчання в Івано-Франківському національному медичному університеті.

Науковці відвідали Індію для поширення неупередженої інформації про ІФНМУ та інформування громадян Індії про можливість навчання в Івано-Франківському національному медичному університеті, інформує прес-служба вишу.

Першим місцем зустрічі з майбутніми студентами нашого університету була Національна столична територія Делі – місто в Індії, розташоване на півночі країни на березі річки Ямуна, центр другої за населенням міської агломерації країни (після Мумбаї).

Представники університету презентували Івано-Франківськ, ДВНЗ "ІФНМУ", основні досягнення, напрямки роботи, переваги над іншими медичними університетами України. Особливу увагу було приділено умовам вступу до ДВНЗ "ІФНМУ" для громадян індії.

Наступним місцем проведення семінару з майбутніми студентами було місто-столиця Патна штату Біхар у Північно-Центральній Індії, розташоване на південному березі Гангу біля місця його злиття з річками Коші, Сон і Ґандак. В цьому місці для наших колег організували теплу зустріч представники місцевої влади та засобів масової інформації. Понад 50 випускників міста Патна погодились вступати до ДВНЗ "ІФНМУ".

Подальшу подорож була до міста Лакнау – столиці штату Уттар-Прадеш, що на півночі країни. 

Наступна зустріч з кандидатами на навчання відбулась у місті Дехраду́н (столиці штату Уттаракханд). Переглянуто близько 50 документів про повну загальну середню освіту та відібрано найкращих кандидатів на навчання до Івано-Франківського національного медичного університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: