fbpx

Найкрутіша пропозиція літа: MetaLab запрошує 10 франківців у Берлін

Суспільство 16:27, 19.06, 2017

Команда MetaLab запрошує зацікавлених у розвитку міського середовища подавати заявку на участь у воркшопі "take industrial, think cultural / Промприлад, як це працює?", що проходитиме у двох містах – Берліні та Івано-Франківську. Участь – безкоштовна.

Що це: Воркшоп "take industrial, think cultural / Промприлад, як це працює?" в рамках фестивалю "Сеанс міського сканування".

Мета: Розповісти, яке значення для міської культури має завод "Промприлад" та в чому потенціал для його розвитку, визначити значущість заводу для міста і для суспільства.

Хто може взяти участь: підприємці, виробники, дизайнери, архітектори, урбаністи, активісти Івано-Франківська, зацікавлені в розвитку міського середовища.

Що потрібно для участі: володіння англійською мовою, біометричний паспорт/діюча шенген віза, бажання долучитися до розвитку міста.

Коли: 9-16 липня візит до Берліна; 12-20 серпня воркшоп в Івано-Франківську;

Вартість: участь у воркшопі безкоштовна, витрати на поїздку в Німеччину покриваються повністю.

Організація: німецько-український проект реалізовується за підтримки EVZ Stiftung в рамках проекту MeetUp. Організатори – платформа "Тепле Місто" (Івано-Франківськ) та MitOst (Berlin, Germany).

Подавайте заявку за посиланням: https://goo.gl/iR4X9W

Як повідомляв КУРС, платформа "Тепле місто" просуває проект перетворення деградуючої території заводу "Промприлад" на загальноміський культурний та освітній майданчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: