fbpx

Найталановитіші школярі Франківська дали гала-концерт. ФОТО

Культура 08:15, 18.03, 2017

В обласній філармонії відбувся гала-концерт конкурсу "Школа має талант", який проводили Університет права імені Короля Данила Галицького та Школа розвитку сучасних мистецтв "Star Team".

62 талановитих старшокласників мали змогу позмагатись за звання найталановитішого учня міста. Головним призом для переможця стало безкоштовне навчання в Університеті права імені Короля Данила Галицького. Призовий фонд конкурсу становить 600 000 грн, інформує West News.

Учасники конкурсу продемонструвати свої таланти в чотирьох номінаціях: "Вокал", "Хореографія", "Театральне мистецтво" і "Довільний жанр", кожна з яких має три категорії: категорію А (8-9 класи); категорію Б (10-11 класи) і змішану категорію (малі форми, ансамблі).

Талант, акторську та ораторську майстерність, харизматичність, вміння вільно поводитися на сцені конкурсантів оцінювали члени журі: керівник Школи розвитку сучасних мистецтв "Star Team" Ірина Батюк; талановита прикарпатська співачка і телеведуча Уляна Маляр; Заслужена артистка України Олеся Пасічняк; український співак, музикант, телеведучий, лідер гурту "Ґринджоли" Роман Калин; фіналістка 9-го сезону "Танцюють всі!" Ілона Федорко; директор Муніципального центру дозвілля Леся Муравйова.

На гала-концерті також вручили дипломи, відповідно до номінацій конкурсу, знижки на навчання та цінні подарунки від організаторів та партнерів конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: