fbpx

Небайдужі франківці врятували собаку. ФОТО

Суспільство 13:30, 01.11, 2016

Сьогодні в підвал будинку по вулиці Мельничука, 14 провалився бездомний собака. Кілька небайдужих франківців, доки чекали на рятувальників, самі визволили тварину.

Собака впав у підвал, вочевидь, через віконце, яке нічим не було прикрите. Будинок пустував, в ньому нікого не було. Випадкові перехожі почули гавкіт собаки, але витягнути його було складно. Тому викликали рятувальників. Ті в телефонній розмові повідомили, що оскільки собаці нічого не загрожує, то можуть проникнути в будинок тільки з дозволу власників. Як з'ясувалося, приміщення використовують "свободівці" – тримають тут агітаційний реквізит. Рятувальники повідомили, що намагаються додзвонитись у приймальню до міського голови, але слухавку ніхто не брав. 

Також люди викликали патрульну поліцію, але поки чекали, то вирішили діяти самотужки. Пішли на задній двір, знайшли вхід у підвальне приміщення, який був заблокований. Чоловіки розблокували вхід і визволили собаку.

Цікаво, що весь цей час "ув'язненого" у підвалі біля будинку чекали "друзі" – кілька собак не відходили від будівлі. Коли небайдужі франківці дістали з підвалу пса, ті одразу ж підбігли до нього. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: