fbpx

Нехай "Буковель" собі будує полігон, – Марцінків пропонує обмежити ввіз сміття у Рибне

Суспільство 10:55, 24.03, 2017

Цього року франківські комунальники планують провести провести реконструкцію та рекультивацію полігона твердих побутових відходів у селі Рибне.

Про намір на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради повідомив директор КП "Полігон" Юрій Мороз.

Термін експлуатації сміттєзвалища у разі реконструкції передбачається подовжити до 2025 року.

"Давайте обмежувати сміття. Звідки до нас сміття везеться? З "Буковеля", з Тисмениці. Нехай "Буковель" собі будує полігон. Або встановити такі тарифи, щоб не везли", – заявив Руслан Марцінків.

Міський голова закликав вивчити питання  бо "якщо нема місця, то треба щось робити". Директор підприємства Юрій Мороз натякнув Марцінківу, що від таких категоричних висловів варто утриматися. 

"Руслан Романович, не треба, ви зараз скажете  нема місця, а газети напишуть, що Франківськ  як Львів. Місце є",  сказав Мороз.

Він додав, що сміття може складуватися до 2027 року. Також у планах на 2017 рік будівництво стаціонарного фільтратопроводу від полігона ТПВ до точки врізки в міську каналізацію. Крім того, планують провести ремонт дороги до полігона ТПВ.

"От зверніться до "Буковеля", має скілько грошей, нехай дорогу зробить",  не міг заспокоїтися Марцінків.

Як писав КУРС, сьогодні на засіданні міськвиконкому Руслан Марцінків також заявив, що в Івано-Франківську треба покінчити з прозорістю у владі, бо вона закінчується плачевно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: