fbpx

Нерухомість від БК "Альянс ІФ" – це доступне житло з франківським характером

Суспільство 15:32, 02.05, 2017

Купити квартиру за розумні гроші цілком реально. Формула успіху проста – комфорт і естетика. Але треба знати, де шукати.

У новобудовах Івано-Франківська можна заблукати серед однотипних варіантів. Існує позиція, що лише дорогому житлу елітного класу притаманна якість будівництва, багате оснащення квартири й будинку загалом, вдале місце розташування та енергоефективність домівки. Але ситуація змінилася, коли в 2015 році будівельна компанія "Альянс ІФ" розпочала будівництво житлового комплексу по вул. Залізнична, 3.  

Будівництво ЖК по вулиці Залізнична, 3 ведеться в три черги. Перша черга здана в експлуатацію в грудні 2016 року. Зараз ведеться будівництво ІІ черги. В ЖК по вул. Залізнична, 3 покупець може оцінити не тільки якість внутрішнього оздоблення майбутньої квартири, а й сучасний стильний фасад будинку. На території комплексу передбачений дитячий майданчик, а над облагородженням прибудинкової території працює ландшафтний дизайнер. 

Беззаперечна перевага нового будинку – доступні ціни. 

"Будинок має вигідне розташування в центрі міста. Тут пропонуємо зручні: одно-, дво- та трикімнатні квартири сучасного планування. З повним переліком квартир можна ознайомитися на нашому сайті allianceif.com.ua. Для безпеки мешканців в під’їздах буде встановлено відеодомофони. Ми готові запропонувати індивідуальні умови придбання, а також надати розтермінування платежів", – говорить директор з продажу БК "Альянс ІФ".

За детальною інформацією звертайтесь:

Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 93-А або за телефоном: +38 (0342) 55 99 93. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: