fbpx

Невідомі обстріляли офіс партії "ВОЛЯ"

Політика 18:37, 06.03, 2017

В понеділок, 6 березня, близько 9-ї години, невідомі особи обстріляли Дарницький районний офіс партії "ВОЛЯ" по вулиці Драгоманова в Києві.

Про це повідомив координатор партії "ВОЛЯ" в місті Києві Богдан Гребенюк.

"Сьогодні зранку, о 8.47, офіс ще був зачинений. Пульт охорони отримав виклик, приїхала оперативна група, вони обстежили офіс і виявили отвір від кулі у вікні, яке виходить у двір", – повідомив Гребенюк. 

Він додав, що потріскались вікна не лише ті, що виходять у двір, але й з фасадного боку.

"З фасадного боку з’явилось дві тріщини зсередини. При цьому постріл був з іншого боку",  додав активіст "ВОЛІ".

Богдан Гребенюк вважає, що оскільки обстріл стався у робочий час зранку, то це, ймовірно, якесь попередження.

"Наш Дарницький офіс працює активно: ми боремось проти незаконних забудов, наші активісти завжди є на всіх важливих районних подіях. Тому версій багато",  сказав координатор партії.

Партійці "ВОЛІ" також припускають, що це може бути пов’язано з блокуванням Насірова в Солом’янському суді, в якому волівці взяли участь у ніч на 6 березня.

Нагадаємо, перед обстрілами, вночі, волівці перебували під стінами Солом'янського суду, де разом з активістами зорганізували чергування, аби не дозволити вивезти главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова з приміщення суду, та вимагали провести судове засідання. Сьогодні ж очікується розгляд питання про обрання запобіжного заходу Насірову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: