fbpx

Невідомий звір у Галичі душить десятки кролів – господарі налякані. ВІДЕО

Суспільство 13:20, 21.09, 2017

У Галичі сталося вже кілька випадків, коли невідома істота трощить кліті з кролями на обійстях господарів і вбиває кролів.

Вулиця Шептицького в Галичі тиха і спокійна, але минула ніч стала винятком. 

До господарів одного з будинків вранці зателефонував сусід і повідомив, що побачив вранці через паркан розламані клітки і розкидані трупи кролів, розповідає телеканал РАІ.

Власниця обійстя Олена Стефунько розповідає, що побачила жахливу картину: три десятки кролів лежали задушені і наче поскладані в певному порядку чиєюсь рукою чи лапою. Щось подібне нещодавно вже трапилося і в сусідів. 

"Три дні тому по сусідству також такий випадок стався, але тоді сильно гавкали собаки по цілій вулиці, а цієї ночі нічого не було чути, – розповідає жінка.  Тоді також виламані клітки були, і отака сама приблизно картина, як і у нас".

Собака господарів досі наче переляканий.

"Це зробив якийсь звір таки, що не можна і уявити,  каже чоловік Олени Володимир. – Не знаємо, що і як з цим боротися, що з цим робити".

Господарі кажуть, що спілкувалися з ветеринарами, але ті лише розводять руками й пояснити, що це за істота могла бути, не можуть. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: