fbpx

Незаконні вивіски у Франківську почнуть демонтовувати аж з 1 липня

Суспільство 15:05, 03.02, 2017

В Івано-Франківську власники вивісок повинні до 1 липня привести їх у відповідність до порядку розміщення вивісок в місті Івано-Франківську.

“До 01.07.2017 р. Муніципальна інспекція з благоустрою не складатиме приписів та протоколів за неправильне розміщення вивісок. Не проводитиме нових їх демонтажів. Але після 1 липня на власників (користувачів) усіх вивісок, які будуть встановлені з порушенням, буде одразу складено протоколи про адміністративне правопорушення, а вивіски будуть демонтовуватись без приписів. Сподіваємось на розуміння та відповідальність підприємців!” – попередив Михайло Смушак, директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради.

Нагадаємо, 30 грудня виконавчий комітет Івано-Франківської міськради затвердив нове рішення “Про розміщення вивісок в м. Івано-Франківську”.

Якщо ж раніше паспорти вимагалися до вивісок на пам’ятках культурної спадщини, то тепер проектну документацію для встановлення вивіски мають отримати й інші власники вивісок, розміщених на території Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: