fbpx

Ніч в зоні АТО пройшла без втрат

Політика 11:15, 06.07, 2014

Ніч в зоні АТО пройшла без масштабних бойових зіткнень. Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він повідомив, що терористи обстріляли зі стрілецької зброї один з опорних пунктів сил АТО.

"Силовики відкрили у відповідь вогонь зі стрілецької зброї. Втрат з боку сил АТО немає", – пише він.

Крім того, Тимчук зазначив, що з мінометів обстріляли блок-пост сил АТО поблизу н.п. Пескі. Був відкритий у відповідь вогонь з БМП-2.

Також, за його інформацією, біля Маріуполя було відмічено два безпілотних літальних апарата. Вогнем з кулемета силовиками збитий один БПЛА.

 

 

Як пише "Українська правда", цю інформацію підтвердили у прес-центрі АТО. При цьому там додали, що українські військові повністю контролюють міста Слав’янськ та Краматорськ Донецької області.

 

В даних населених пунктах за вказівкою Президента України починають відновлювати інфраструктуру, налагодили постачання продуктів харчування, питної води та іншої гуманітарної допомоги місцевим мешканцям.

Також розпочався процес, пов'язаний з вирішенням проблемних питань щодо надходження коштів на виплати пенсій, стипендій, заробітних плат місцевому населенню.

Банди терористів деморалізовані, але разом з тим продовжують здійснювати підступні напади на українських військових, – зазначили у прес-центрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: