fbpx

Студентам коледжів Прикарпаття пропонують навчання в Німеччині з подальшим працевлаштуванням

Суспільство 12:52, 30.06, 2017

В Івано-Франківському національному медичному університеті побувала делегація землі Тюрингія (Федеративна Республіка Німеччина). Тюрингія пропонує студентам коледжів Прикарпаття навчання в Німеччині з подальшим працевлаштуванням.

В рамках візиту до ІФНМУ відбулась зустріч членів правління Тюрингійської агенції регіональних програм Ліліани Грицишин та Дефлера Вернера Ройтера з ректором університету, професором Миколою Рожком, директором медичного коледжу ІФНМУ, доцентом Юрієм Боцюрком та начальником відділу міжнародних зв’язків, доцентом Віталієм Осадцем. Сторони обговорили співпрацю між ІФНМУ і німецькою агенцією, інформує прес-служба ІФНМУ.

Делегація з Тюрингії пропонує для студентів коледжів навчання в професійних школах Німеччини на рівні молодшого спеціаліста з подальшим працевлаштуванням. Українським студентам гарантують стипендію, медичне страхування, проживання, право на побут, німецький диплом, стовідсоткове працевлаштування. Єдина вимога – знання німецької мови на рівні B2.

Відбулася зустріч німецьких представників зі студентами-випускниками 30-ї групи коледжу. Зазначимо, що цьогорічні випускники коледжу продемонстрували чудовий рівень знань на ліцензійному іспиті "Крок М", показавши загальний результат, вищий середнього відсотка по Україні.

Зазначимо, що напередодні в Івано-Франківську делегація з Тюрингії підписала меморандум про співпрацю з чотирма коледжами Івано-Франківської області: Івано-Франківським базовим медичним коледжем, Франківським коледжем ресторанного сервісу і туризму, медичним коледжем ІФНМУ та Коломийським медичним коледжем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: