fbpx

Номінантами "Тріумфу" можуть стати підприємства, які вчасно платять податки та зарплату

Економіка 10:59, 27.02, 2017

24 березня 2017 року в Пасажі Гартенбергів відбудеться щорічний традиційний "Тріумф – 2016". Метою заходу є вшанування економічних лідерів міста Івано-Франківська за підсумками попереднього року.

Серед цьогорічних номінацій – найкращий платник податків, успішне промислове підприємство, представник малого бізнесу, найкраща ІТ-компанія, заклад ресторанного господарства, торгово-розважальний заклад тощо. Також присутня номінація для підприємства або навчального вузу в галузі впровадження та розвитку енергозберігаючих проектів та технологій. Новинками номінацій є популярний спорт-клуб та кращий хостел.

Триває конкурсний відбір, затверджено перелік номінацій, критерії відбору, детальний план заходів з організації заходу.

Зокрема, конкурсна комісія акції "Тріумф-2016" затвердила перелік номінацій та критерії оцінювання для визначення переможців. З переліком номінацій та критеріями відбору можна ознайомитися детальніше на офіційній веб-сторінці за посиланням http://www.mvk.if.ua/official/43002.

До участі в конкурсному відборі, відповідно до визначених номінацій та критеріїв оцінювання, запрошуються суб’єкти господарювання – юридичні та фізичні особи-підприємці, зареєстровані на території міста Івано-Франківська. Усім зацікавленим пропонують взяти участь у конкурсному відборі у зазначених вище номінаціях.

Загальні критерії для всіх номінантів:

1. Відсутність заборгованості до бюджету протягом останнього звітного року.

2. Відсутність заборгованості із виплати заробітної плати протягом звітного року.

Заявки на участь у конкурсному відборі можна подавати до 10 березня 2017 р. у відділ промисловості та розвитку підприємництва за тел. 55-19-55, 55-19-12, на електронну пошту prom2@mvk.if.ua, а також за адресою вул. М. Грушевського, 21, каб. 408.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: