fbpx

Нові комп'ютери отримали учні Гвіздецької школи на Коломийщині. ВІДЕО

Суспільство 19:25, 13.05, 2017

БФ "Покуття" продовжує забезпечувати технікою навчальні заклади району у рамках програми "Комп'ютеризація шкіл Коломийщини".

Напередодні новенькі комп’ютери отримали учні Гвіздецької загальноосвітньої школи. Це вже дванадцятий навчальний заклад району, який має комп’ютерний клас від БФ "Покуття". Раніше сучасну техніку отримали і одинадцять шкіл міста, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

Гвіздецька школа одна із найбільших у Коломийському районі. Тут навчається майже 500 учнів, які мають високий рівень знань, розповідає директор навчального закладу Любов Рибчинська.

Комп’ютерний клас, який отримала школа напередодні у подарунок від БФ "Покуття", продовжує директор закладу, допоможе учням вдосконалювати знання.

Гвіздецька загальноосвітня школа – це вже 12-й навчальний заклад району, який отримав сучасну техніку для школярів, розповідає голова БФ "Покуття" Уляна Мандрусяк.

Місцевий навчальний заклад вже має два комп’ютерні класи, проте частина техніки застаріла і потреба у новітніх пристроях була давно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: