fbpx

"Ну що, друзі, став корупціонером?!" – Марцінківа перевіряє УБЕЗ

Суспільство 17:32, 13.02, 2017

На міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа працівники УБЕЗу склали протокол за купівлю в кредит машини "Skoda".

Про це Руслан Марцінків повідомив на сторінці у Фейсбук.

"Ну що, друзі, став корупціонером?!!! Прийшли до мене убез з камерою та понятими протокол складати за купівлю в кредит машини "Шкоди". Пригадуєте, я взяв "Шкоду" в кредит та продав "Ланос", про що написав на фейсбуці. Усьо, попав, і я думаю, що це тільки початок. Вирішив, буду ходити пішки. Не щоб записати на тещу, вирішив все прозоро на себе зробити… От що робити? Бути підконтрольним і зручним чи все ж таки бути самим собою?!" – написав Марцінків.

Як повідомляв КУРС, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків продав "Ланос" і взяв у кредит "Skoda Оctavia".
 
Відтак франківець Мирон Дмитрик звернувся до НАЗК щодо вчинення корупційних дій міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим.
"Міський голова у разі отримання доходу чи придбання майна на суму, що перевищує 50 мінімальних зарплат, повинен про це повідомити НАЗК, яке оприлюднює цю інформацію на своєму сайті. 24 листопада 2016 р. Руслан Марцінків зареєстрував у власність автомобіль "Шкода". Але до цього часу на сайті НАЗК немає відповідного повідомлення", – пояснив тоді місцевим ЗМІ Дмитрик. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: