fbpx

Обдаровані діти Івано-Франківська долучаться до благодійного вечора, щоб допомогти пораненим бійцям

Суспільство 14:23, 23.11, 2016

25 листопада о 18.00 у Пасажі "Гартенберг" відбудеться благодійний вечір "Милосердя в ТОБІ". Ця подія об’єднає небайдужих меценатів, політиків, діячів культури та просто свідомих українців навколо ідеї медичної допомоги воїнам АТО.

На вечорі буде проведений аукціон творів мистецтва, виручені кошти від якого підуть на медичну допомогу та реабілітацію воїнів, що були поранені в зоні збройного конфлікту на сході України.

Спеціальними гостями благодійного вечора стануть співачка Світлана Тарабарова та ведучий Тимур Мірошниченко. Виступатимуть також і учні Школи розвитку сучасних мистецтв "Star Team", фіналісти проекту "Голос діти".

"Наші учні завжди охоче долучаються до різноманітних благодійних концертів. Маленькі артисти часто їздять до своїх однолітків у сиротинці, відвідують маленьких пацієнтів у онкологічних відділеннях, виступають у хоспісі. Така робота є дуже потрібною, адже діти змалку ростуть із потребою допомагати тим, хто потребує цієї допомоги.

Також в останні роки діти просять написати для них пісні про Україну, про війну на сході держави, про щоденний подвиг тих, хто захищає цілісність нашої країни. Діти не залишаються осторонь подій, які відбуваються в державі, вони прагнуть допомагати. Тому виступ на благодійному вечорі, можливість зібрати кошти для поранених бійців є дуже особливим для вихованців "Star Team", – наголосила керівник вокальної школи Ірина Батюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: