fbpx

Обдарованих дітей з Прикарпаття запрошують позмагатися за Всеукраїнську премію "Диво-дитина"

Суспільство 20:56, 21.11, 2016

Щороку на різноманітних конкурсах, фестивалях та змаганнях обдаровані діти з усієї України здобувають перемоги, але, на жаль, до 2009 року не було головної події для дітей, яка б могла підсумувати усі ці досягнення та гідно нагородити їх.

Саме тому у 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим, започаткувала Всеукраїнську премію "Диво-дитина", яка стала найбільш очікуваною подією для талановитих дітей і щороку визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання "Дитина року", пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Основна мета Премії – пошук, відбір, нагородження та вшанування найталановитіших та найобдарованіших дітей України.

Премія вручається на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; унікальні розумові або фізичні здібності; дітям-рятівникам.

Номінації Премії:

Найрозумніша дитина

Найтворча дитина

Найспортивніша дитина

Найдивовижніша дитина

Найгероїчніша дитина

Подробиці на сайті www.divo-dutuna.com

Щорічно Премія "Диво-дитина" проходила за підтримки Кабінету Міністрів України, Київської міської державної адміністрації, Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства соціальної політики України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: