fbpx

Обласна організація підприємців, роботодавців та орендарів підсумувала річницю діяльності

Суспільство 16:22, 27.10, 2016

З нагоди річниці створення "Івано-Франківська обласна організація підприємців, роботодавців та орендарів" підсумувала діяльність та провела звітну конференцію.

Громадська організація, в яку об'єдналися 56 учасників (38 підприємств та 18 підприємців) Прикарпаття, здійснює свою діяльність у 10 районах області. Задум створення організації полягав у тому, щоби поєднати різні підприємницькі середовища, визначити проблеми і потреби не тільки в межах певних територій, а й виявити ті спільні, які притаманні різним бізнесам. 

Діяльність ГО полягає у захисті інтересів підприємців, а також створення сприятливого середовища для бізнесу і розвитку підпримництва.

"За ініціативою наших учасників – медичних закладів, а вони становлять половину складу ГО, провели засідання на тему "Нові нормативні документи в галузі охорони здоров'я-2016", – зазначає виконавчий директор обласної організації Володимир Малий, – і вже за результатами обговорення звернулися до Державної регуляторної служби України, МОЗУ та Ради бізнес-омбудсмена. Це стало приводом для проведення наприкінці серпня цього року спільної зустрічі в Києві, на якій обґрунтували внесення окремих змін до чинних ліцензійних умов провадження господарської діяльності з медичної практики. Державна регуляторна служба протокольно зафіксувала пропозиції та надіслала їх в МОЗ для підготовки відповідних змін".

Це тільки один із прикладів успішної роботи об'єднання. Більше інформації – на сайті організації та на сторінці в соцмережі Фейсбук. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: