fbpx

Обласна рада виділить кошти на призи змагань "Кубок НФК "Ураган" за умови, що турнір перейменують

Суспільство 18:05, 15.02, 2017

Голова обласної ради Олександр Сич обурився, що обласний турнір з футзалу маж назву приватної структури – "Кубок НФК "Ураган", та запропонував його перейменувати. Інакше грошей на ремонт спортзалів чи придбання інвентарю райони не отримають.

Сьогодні комісія облради з питань бюджету, фінансів та податків розглянула питання щодо виділення 140 тисяч гривень з обласного бюджету на призи обласного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган".

Як пояснив директор департаменту освіти і науки ОДА Віктор Кімакович, ці кошти спрямовуються як субвенція у район команди, яка переможе у турнірі, та будуть використані на закупівлю спортивного інвентарю  для шкіл чи на ремонт спортзалів.

"Даруйте, кубок приватної структури, але кошти бюджету. Класно, – зіронізував Сич. – Хай буде кубок Кімаковича…"

Кімакович пояснив, що до проведення кубку долучається не лише обласна влада, а НФК "Ураган", федерація футболу та обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Комісія погодила виділення коштів з обласного бюджету. Втім, за пропозицією Сича, доручила Кімаковичу опрацювати питання перейменування кубку.

До слова, шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" проводиться на Прикарпатті вже шостий рік поспіль. Цього року у турнірі візьмуть участь команди з 22 райцентрів, міст обласного значення і об’єднаних територіальних громад.

Завершиться спортивний марафон грандіозною Лігою шкільних чемпіонів, яка пройде 24-28 березня в Івано-Франківську серед районних переможців Кубка. Далі на чемпіона Івано-Франківщини очікує фінальна частина всеукраїнської Шкільної футзальної ліги у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: