fbpx

Обласна влада нагородила есбістів грамотами. ФОТО

Суспільство 09:39, 14.10, 2016

У переддень святкування Дня захисника України в приміщенні Служби безпеки України в Івано-Франківській області відбулися урочисті заходи.

Участь у святкуванні взяли заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул, начальник управління СБУ в області Петро Дідух, міський голова Руслан Марцінків, працівники Служби безпеки та ветерани праці, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

За дорученням голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука Валерій Крецул привітав присутніх з подвійним прийдешнім святом – Днем захисника України та релігійним святом Покрови Пресвятої Богородиці.

"Працівники такої потужної структури, яка стоїть на строжі збереження суверенітету, державної цілісності та недоторканності нашої країни, на рівні з іншими силовими службами захищають Україну не тільки в області, а й на Сході, де ведеться Антитерористична операція. Саме тому хочу побажати вам залишатися такими відданими своїй справі, завжди бути під опікою ангела та впевнено рухатися вперед у нову незалежну державу, яку ви ж і будуєте", – зазначив посадовець.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисника України Валерій Крецул вручив почесні грамоти обласної державної адміністрації працівникам СБУ в області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: