fbpx

Область виділить 1,5 мільйона гривень на проектно-кошторисну документацію перинатального центру

Суспільство 15:00, 28.04, 2016

Зі спецфонду обласного бюджету виділили 1,5 мільйона гривень на розробку проектно-кошторисної документації будівництва обласного перинатального центру у Франківську, недобудову якого законсервували в 2014 році.

За таке рішення проголосували члени постійної депутатської комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. 

Як повідомляв КУРС, для завершення будівництва обласного перинатального центру потрібно 210 млн гривень. Щоби відновити будівництво нового ОПЦ в Обласній лікарні, де стримить шестиповерхова недобудова, слід починати з проектування. Вартість проекту за цінами 2016 року – близько 2 млн гривень.

Також комісія внесла зміни до обласного бюджету на 2016 рік у зв'язку з перевиконанням бюджету.

Директор департаменту фінансів обласної адміністрації Галина Карп також повідомила, що 360 тисяч перераховано департаменту освіти, по 180 тисяч отримають Долинський будинок-інтернат та Калуський інтернат.

48 тисяч гривень виділили на ремонт операційної в ОКЛ та 200 тисяч на ремонт діючого обласного перинатального центру.

Читати також: Ціна життя: скільки коштують пологи в Івано-Франківську

На виплату авансу працівникам медичних установ у Богородчанському районі – 586 тисяч гривень, у Верховинському і Снятинському по 300 тисяч гривень.

Комісія також дала добро на виділення по 200 тисяч гривень Івано-Франківському міському та Коломийсьму районному бюджетам на ремонт ДНЗ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: