fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Облрада підтримала пропозиції "ВОЛІ" щодо відпуску деревини населенню та підтримки місцевих підприємців

Облрада підтримала пропозиції "ВОЛІ" щодо відпуску деревини населенню та підтримки місцевих підприємців

Політика 20:14, 21.10, 2016

Депутати облради підтримали пропозиції фракції "ВОЛЯ" звернутись до Державного агентства лісових ресурсів щодо розробки порядку відпуску деревини для потреб місцевого населення та підтримку місцевих підприємців, які займаються глибокою переробкою деревини і сплачують податки.

Внесення таких пропозицій до проекту рішення підтримали депутати обласної ради під час сесійного засідання 21 жовтня.

Зокрема, в пункт 1 до проекту рішення "Про стан використання лісових ресурсів на території області" було додано пропозицію "ВОЛІ", щоб обласна рада звернулась до Державного лісового агентства України щодо внесення змін до порядку проведення аукціонів з продажу необробленої деревини, зокрема щодо переходу до реалізації деревини підприємствам, що здійснюють глибоку переробку на території області, за прямими договорами з метою задоволення попиту місцевих підприємців на необроблену деревину та розвитку внутрішнього ринку.

Крім того, як пропозицію від комісії з питань екології і раціонального природокористування до проекту рішення було додано прохання, яке "ВОЛЯ" висунула на засідання комісії. Зокрема, звернутись до Державного агентства лісових ресурсів щодо розробки порядку відпуску деревини для життєвоважливих потреб місцевого населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: