fbpx

Облрада просить прикарпатців утриматися від використання феєрверків

Суспільство 12:23, 23.12, 2016

Депутати Івано-Франківської обласної ради просять мешканців області відмовитися від використання салютів, феєрверків й іншої піротехніки під час святкування Нового року та Різдвяних свят.

Депутати вважають, що гучні святкування у час, коли на сході держави йде війна, неприпустимі.

Нагадаємо, з пропозицією обмежити використання піротехніки в час новорічно-різдвяних свят до президії Івано-Франківської облради звернулася депутат Наталія Чаплинська, яка очолює комісію з питань учасників АТО.

Текст зверння на сесії облради представив депутат обласної ради від фракції "Воля" Андрій Марійчин.

"На сході України надалі продовжуються бойові дії. Щодня тисячі захисників, ризикуючи своїм життям, відстоюють незалежність та територіальну цілісність України.

Тому в той час, коли в країні йде війна, проведення гучних святкувань є неприпустимим.

Нашим моральним обов’язком та висловленням солідарної відповідальності за долю Батьківщини є всебічна підтримка бійців, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції.

Одним із способів вираження такої підтримки є утримання від використання піротехнічних виробів під час новорічних та різдвяних святкувань.

Крім того, на Прикарпатті мешкає чимало учасників бойових дій та перебуває велика кількість вимушених переселенців, для яких кожен гучний звук – це стрес, занепокоєння та неприємні спогади про постріли та вибухи.

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в державі, з метою зниження стресової напруги в суспільстві, забезпечення належного рівня безпеки населення, на підтримку тих, хто постраждав внаслідок бойових дій та захищає нас у зоні проведення антитерористичної операції, просимо Вас, шановні краяни, утриматись від використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних виробів під час новорічних та різдвяних святкувань". 

За звернення проголосували 67 обранців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: