fbpx

Облрада шукає інвестора на будівництво багаторівневої стоянки біля "Білого дому"

Суспільство 20:08, 23.09, 2016

Івано-Франківська обласна рада прийняла рішення оголосити конкурс щодо залучення інвестора до інвестиційного проекту будівництва багаторівневої стоянки автомобілів на вул. Грушевського, 21 у м. Івано- Франківську.

Таке рішення облрада прийняла, реагуючи на звернення міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Сесія доручила комунальному підприємству Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна виготовити техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) будівництва багаторівневої стоянки автомобілів на вул. Грушевського, 21 у Франківську, отримати містобудівні умови та обмеження і повідомити про інвестиційний проект відповідні установи та організації.

За рішенням сесії, департамент фінансів ОДА при внесенні змін до обласного бюджету на 2016 рік повинен передбачити кошти на виготовлення ТЕО будівництва багаторівневої стоянки.

У свою чергу комунальне підприємство Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна оголосить конкурс щодо залучення інвестора до інвестиційного проекту будівництва багаторівневої стоянки автомобілів на вул. Грушевського, 21 та затвердить проект інвестиційного договору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: