fbpx

Очільник Прикарпаття пообіцяв керівнику "Даноші" пролобіювати у Києві його інтереси

Економіка 10:11, 13.02, 2015

Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук сьогодні познайомився з генеральним директором сільськогосподарської компанії "Даноша" Крістіаном Якобсеном та обговорив подальшу співпрацю.

"Ми засвідчуємо вам свою повагу, подяку і декларуємо те, що ми хочемо більше розширювати нашу співпрацю", – сказав Гончарук.

Гончарук відзначив, що хотів би почути проблеми компанії та плани на майбутнє.

Зі свого боку, Крістіан Якобсен сказав, що Україна переживає тяжкі часи, однак "Даноша" готова брати відповідальність, щоб "бути частиною підтримки для України". Він додав, що в нашій країні є багато можливостей для розвитку сільського господарств, особливо для вирощування зерна. Однак, на його думку, Україна не повинна стати експортером лише цього зерна.

"Його треба перетворювати у сир, молоко та експортувати кінцевий продукт", – сказав гендиректор "Даноші".

Голова ОДА обіцяв всіляко підтримувати розвиток бізнесу на Прикарпатті.

"Ми готові лобіювати ці питання і на державному рівні, в Києві – на рівні Кабміну і Президента, і це не просто слова", – обіцяє очільник ОДА.

Для подальшої співпраці Гончарук також представив Крістіану Якобсену заступника Сергія Басараба, який курує питання сільського господарства, та новопризначеного директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Марію Савку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: